طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی

به گزارش راه ساری، این غذا بر خلاف اسمش که ممکن است سخت به نظر بیاید، بسیار ساده و سریع درست می گردد. در ایران به این غذا بادمجان شکم پر گفته شده و ترک های استانبول و البته ترک های عزیز تبریز به آن بادمجان شکم پاره یا کارنیاریک یا قارنی یاریخ می گویند؛ اما هر چه که هست بسیار خوشمزه و لذیذ است که باید آن را یکبار هم شده امتحان کرد.

طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی

پس در این مطلب با طرز تهیه بادمجان شکم پاره یا قارنی یاریخ ترکیه با ما باشید.

طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) ترکی

مواد لازم برای 3 عدد بادمجان شکم پاره
بادمجان 3 عدد
سیر 5 حبه
پیازیک عدد
گوشت چرخ نموده125 گرم
گوجه فرنگی سفت 2 عدد
جعفری ساطورییک قاشق غذاخوری
رب،نمک، روغن و هر ادویه ای که دلخواه شماستبه مقدار لازم

روش تهیه بادمجان شکم پاره

  • بادمجان ها را صورت به راه راه پوست می کنیم و از وسط برش می دهیم. (مانند نان باگت برش دهید؛ یعنی تا خاتمه برش را نبرید.)
  • سپس بادمجان ها را در آب و نمک به مدت دو ساعت بخوابانید و بعد آبکشی نموده و خشک کنید و در روغن با شعله ملایم، سرخ کنید.
  • سیر را خلالی نموده و کمی تفت دهید و کنار بگذارید.
  • حال پیاز را هم نگینی خرد کنید و تفت دهید تا زمانی که طلایی گردد.
  • گوشت را به پیاز طلایی شده اضافه کنید و زمانی که رنگ گوشت عوض شد، نمک و ادویه ها (مثل زردچوبه، تخم گشنیز، پودر زنجبیل) را اضافه کنید.
  • در این مرحله پوست گوجه ها را بگیرید، تخمه ها را خالی کنید و آن را نیز نگینی خرد کنید. تخمه های گوجه و رب گوجه را به گوشت اضافه کنید و به خوبی هم بزنید.
  • مواد را خوب تفت دهید و نصف پیمانه آب به آن اضافه نموده و اجازه دهید چند دقیقه قل بزند تا جا بیفتد. (آب خوراک نباید زیاد تبخیر گردد.)
  • حال آب این مواد گوشتی را با صافی یا آبکش از گوشتش جدا کنید و ته ماهیتابه بریزید.
  • سیر و جعفری و فیله گوجه فرنگی نگینی شده را به گوشت اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. حال وقت آن رسیده که با این مایه گوشتی، داخل بادمجان ها را پر کنید.
  • بادمجان های پر شده را در ماهیتابه بچینید و به مدت بیست دقیقه با حرارت کم اجازه دهید جا بیافتد.

کلام آخر

امیدواریم ان غذا را در خانه تهیه کنید و در کنار خانواده از خوردن آن لذت ببرید. بادمجان در هر خوراکی باشد طعم و مزه خوب و دلچسبی به آن می دهد؛ پیشنهاد می کنیم اگر به غذاهای بادمجان دار علاقه دارید، حتما مطلب طرز تهیه انواع غذا با بادمجان را در انگیزه بخوانید. همچنین دستور تهیه لازانیا با بادمجان را نیز امتحان کنید و از طعم بی نظیرش لذت ببرید.

برگرفته از: صفحه اینستاگرام نیلوفر جهانگیری

تفطن: مجله مطالب خواندنی سفر و گردشگری

مجله آراد: گفتگوی آزاد و اخبار روز

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 6 شهریور 1400 بروزرسانی: 6 شهریور 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 11511

به "طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید