طرز تهیه لواشک سیب ملس و خوش رنگ

به گزارش راه ساری، شما هم از هواداران طعم های ترش و ملس هستید؟ لواشک سیب به عنوان یکی از تنقلات پرطرفدار و فوق العاده شناخته می شود که می توان آن را در کم ترین زمان ممکن آماده کرد. لواشک سیب هم مانند سایر لواشک ها از پوره غلیظ شده میوه به دست می آید که قطعا روش تهیه خانگی آن، از بهترین و سالم ترین روش ها محسوب می شود.

طرز تهیه لواشک سیب ملس و خوش رنگ

در این مطلب، طرز تهیه این لواشک با نکات ریز را مرور می کنیم.

طرز تهیه لواشک سیب ملس و خوشمزه

مواد لازم
سیب2 کیلوگرم
آب لیمو ترش1/4 قاشق چایخوری
آب1/2 لیوان
شکر و نمکدر صورت احتیاج

روش تهیه

  • سیب ها را به خوبی شسته، خشک کنید؛ سپس خرد نموده و در قابلمه ای جداگانه با آب روی حرارت ملایم قرار دهید.
  • توجه داشته باشید که حرارت را به هیچ وجه بالا نبرید.
  • بعد از گذشت 1/5 ساعت سیب ها را از روی حرارت بردارید و آن را درون آبکشی بریزید.
  • با استفاده از گوشتکوب یا هر نوع وسیله دیگری، سیب ها را به صورت پوره درآورید.
  • پوره به دست آمده را از صافی عبور دهید و مایع به دست آمده را با نمک و شکر و آبلیمو، مجددا به مدت 20 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید؛ این کار باعث بیشتر شدن غلظت مایع می گردد.
  • حالا مایع به دست آمده را روی سطح صاف سینی فر بریزید.
  • به این نکته توجه کنید که پیش از ریختن مایع، روی سینی از کاغذ روغنی هم بهره ببرید.
  • قالب را در فر گرم شده با 120 درجه به مدت 1 الی 2 ساعت قرار دهید.

نکات مهم در پخت لواشک سیب

  • حرارت پخت سیب را کنترل کنید تا نسوزد.
  • لواشک را در سینی و به مدت 2 هفته در فضا باز قرار دهید تا خشک گردد.
  • بعد از آماده شدن لواشک، می توانید آن را به اشکال مختلف درآورید؛ مثلا گل رز!
  • برای نگهداری طولانی مدت لواشک سیب، آن را درون زیپ کیپ و داخل فریزر قرار دهید.

سخن پایانی

تهیه لواشک خانگی، در مقایسه با سایر روش های صنعتی، یکی از معقول ترین تصمیم هایی است که می توان گرفت. مواد اولیه ارزان قیمت و زمان تهیه کوتاه این لواشک، از مزیت های تهیه خانگی آن به شمار می رود؛ ضمن اینکه از سلامت آن مطمئن هستید!

تجربیات جذاب و متفاوت خود را ما با به اشتراک بگذارید. همچنین پیشنهاد می کنیم طرز تهیه لواشک انار را نیز در انگیزه آموزش ببینید.

زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک

منبع: مجله انگیزه
انتشار: 23 مرداد 1400 بروزرسانی: 23 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 11629

به "طرز تهیه لواشک سیب ملس و خوش رنگ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه لواشک سیب ملس و خوش رنگ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید