طرز تهیه مربای توت سفید

به گزارش راه ساری، خبرنگارانـ مربا یکی از خوراکی های خوشمزه و پر هوادار است که از دیرباز روش مناسبی برای نگهداری طولانی مدت میوه بوده است. مربا در سفره صبحانه جایگاه ویژه ای دارد که معمولا همراه با کره یا خامه سرو می گردد. مربا ها انواع گوناگونی دارند که از ترکیب شکر با میوه های گوناگون تهیه می شوند. مربای توت سفید یکی از انواع خوشمزه و متنوع مرباست که با توت سفید تهیه می گردد.

طرز تهیه مربای توت سفید

به گزارش خبرنگاران، برترین زمان تهیه این مربای خوشمزه فصل بهار و هم زمان با رسیدن و آب دار شدن میوه توت سفید است. در ادامه این مطلب طرز تهیه مربای توت سفید در منزل با روشی بسیار آسان همراه با نکات مهم و فوت و فن های مربوط به تهیه این مربا تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه مربای توت سفید

توت سفید: 500 گرم

شکر: 5 لیوان

آبلیمو یا جوهر لیمو: 1 قاشق چای خوری

وانیل: یک چهارم قاشق چای خوری

آب: 2 و نیم لیوان

نکات مربوط به مواد اولیه

نکات مربوط به توت سفید

توت سفید یکی از انواع توت هاست که برترین نوع آن در ایران با نام توت خراسانی مشهور است. این میوه خوشمزه و شیرین که در فصل بهار می رسد، سرشار از ویتامین C، ویتامین A، پتاسیم، آهن و منیزم است. توت سفید طبعی گرم و مرطوب دارد و برای سلامت قلب، کاهش کلسترول و فشار خون، کاهش وزن، کاهش خطر ابتلا به سرطان، درمان آلزایمر، جلوگیری از افسردگی، تقویت کلیه ها، برطرف یبوست، پاک سازی کبد، درمان کم خونی و تصفیه خون بسیار مفید است. برای تهیه مربای توت سفید بهتر است از توت های تازه و سفت که رنگ شفافی دارند، بهره ببرید. توت هایی که له و تیره رنگ شده اند، برای تهیه مربای توت مناسب نیستند.

طرز تهیه مربای توت سفید

1 ـ ابتدا توت ها را خوب بشویید و داخل صافی بریزید تا آب اضافی آن خارج گردد.

2 ـ آب را همراه با شکر داخل قابلمه بریزید و آن را روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار بدهید تا به جوش بیاید.

3 ـ وقتی مخلوط آب و شکر 5 دقیقه جوشید، توت سفید شسته و تمیز را به قابلمه اضافه کنید. حدود 20 دقیقه زمان بدهید تا توت با حرارت کم بپزد و شربت مربا به قوام برسد. در مرحله آخر آبلیمو و وانیل را به مربا اضافه کنید؛ سپس قابلمه را از روی اجاق گاز بردارید و در دمای محیط بگذارید تا کاملا خنک گردد. مربای آماده را داخل شیشه های خشک و تمیز بریزید و آن را داخل یخچال نگهداری کنید.

نکات مهم برای تهیه مربا

ـ یکی از راه های تشخیص جا افتادن و آماده بودن مربا این است که یک قاشق از شیره مربا را توی یک پیاله یا نعلبکی بریزید و آن را کنار بگذارید تا سرد گردد. بعد نعلبکی را بچرخانید، اگر شیره غلیظ بود و به راحتی توی ظرف تکان نمی خورد؛ یعنی مربای شما جا افتاده و آماده است.

ـ طی فرآیند پخت مربا هرگز درب قابلمه را نگذارید، این کار باعث تیره شدن رنگ مربا می گردد.

ـ برای جلوگیری از خشک شدن و کپک زدن مربا بهتر است به میزان ای شیره توی شیشه مربا بریزید که کاملا سطح میوه را بپوشاند.

ـ آبلیمو یا جوهر لیمو را حتما در مرحله آخر پخت به مربا اضافه کنید و سعی کنید بعد از اضافه کردن آبلیمو دیگر مربا روی شعله اجاق گاز نباشد.

ـ شیشه هایی را که برای مربا انتخاب می کنید باید حتما خشک و تمیز با درب فلزی باشند تا مربا با گذشت زمان کپک نزد.

منبع: فرارو
انتشار: 9 تیر 1401 بروزرسانی: 9 تیر 1401 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14602

به "طرز تهیه مربای توت سفید" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مربای توت سفید"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید