طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر

به گزارش راه ساری، این غذای ساده را تقریبا همه دوست دارند و بسیار سریع هم آماده می گردد.

طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر
  • تعداد: 5 نفر
  • زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه

مواد لازم

  • 1.5 پیمانه ماکارونی شکلی
  • روغن
  • 680 گرم سینه مرغ بدون استخوان، نگینی خرد شده
  • ¼ پیمانه پیاز خرد شده
  • 180 گرم پنیر خامه ای با سبزیجات و سیر
  • 1 2/3 پیمانه شیر بدون چربی
  • یک قاشق غذاخوری آرد کامل
  • ¾ پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • دو پیمانه برگ های تازه اسفناج
  • یک پیمانه گوجه فرنگی گیلاسی

طرز تهیه

1- در یک قابلمه کوچک، ماکارونی ها را بپزید و آبکش کنید و کنار بگذارید.

2- کف تابه میانهی، کمی روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید. مرغ و پیاز را بریزید و حدود 4 تا 6 دقیقه تفت دهید تا مرغ ها دیگر صورتی نباشند و پیازها نرم شوند. آنها را تفت دهید تا مرغ ها تا حدی پخته شوند. در آخر، پنیر خامه ای را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گردد.

3- در یک کاسه میانه، شیر و آرد را با یکدیگر مخلوط کنید تا نرم شوند. همه آن را به طور یکجا داخل مخلوط مرغ بریزید. آنها را روی حرارت ملایم هم بزنید تا بجوشند و حباب روی آنها ایجاد گردد. حرارت را کم کنید. پنیر چدار را اضافه کنید تا آب گردد. سپس ماکارونی پخته شده را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید.

4- در این مرحله، برگ های اسفناج و گوجه فرنگی های گیلاسی را اضافه کنید و یک دقیقه تفت دهید. این ماکارونی را باید گرم سرو کنید.

ارزش غذایی

  • 369
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 85 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 33 گرم
  • فیبر: 4 گرم
  • قند: 6 گرم
  • پروتئین: 33 گرم
  • سدیم: 393 میلی گرم
  • پتاسیم: 494 میلی گرم
  • کلسیم: 404 میلی گرم
  • آهن: 2 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14640

به "طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه مرغ، ماکارونی و پنیر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید