طرز تهیه پیتزای بدون گلوتن با خمیر گل کلم (قدم به قدم)
به گزارش راه ساری، اگر رژیم غذایی بدون گلوتن یا کم کربوهیدرات دنبال می کنید و امروز از آن روزهایی است که بهانه خوردن یک پیتزای خوشمزه فکرتان را رها نمی کند، دست به کار شوید و با مقداری کلم، پنیر و سس یک پیتزای خوشمزه و متفاوت درست کنید. با طرز تهیه پیتزا بدون گلوتن با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا بدون گلوتن با خمیر گل کلم
- 1 قاشق غذا خوری روغن زیتون
- 5 فنجان کلم آسیاب شده
- 2 عدد تخم مرغ بزرگ
- 2 فنجان پنیر موزارلا رنده شده کاله
- 1 قاشق چای خوری نمک
- 1 قاشق چای خوری پودر سیر
- 1 قاشق چای خوری نمک کوشر
- فلفل سیاه تازه
- یک سوم فنجان سس پیتزا
- برگ های تازه ریحان و فلفل قرمز تازه برای سرو
طرز تهیه پیتزا بدون گلوتن
ابتدا فر را روی دمای 230 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. کاغذ مخصوص پخت را روی سینی فر قرار دهید. روغن زیتون را روی کاغذ ریخته و همه جای سینی پخش کنید.
تخم مرغ ها را کمی بزنید و داخل یک ظرفی که می توانید داخل ماکروفر قرار دهید، کلم آسیاب شده، تخم مرغ و نصف مقدار موزارلا را با هم مخلوط کنید.
کاسه را حدود 4 دقیقه داخل ماکروفر قرار دهید و هر یک دقیقه یکبار آن را بیرون بیاورید و با چنگال هم بزنید. پودر سیر، نمک و مقداری فلفل سیاه اضافه کنید. مایه ای که به دست می آید را می خواهیم به عنوان خمیر استفاده کنیم.
خمیر را روی سینی فر بریزید و حالت دایره فرم دهید. سینی را حدود 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا روی خمیر طلایی رنگ و کریسپی گردد. خمیر را برگردانید و طرف دیگر آن را هم حدود 5 تا 10 دقیقه داخل فر قرار دهید.
خمیر کلم را از فر دربیاورید و روی آن پنیر پیتزا و سس بریزید. دوباره حدود 3 دقیقه پیتزا به فر برگردانید. پیتزا آماده است با ریحان و فلفل سیاه تزیین نموده و نوش جان کنید.
با سلینو آشنا شوید
اگر زمان و حوصله کافی برای پخت پیتزا ندارید و دچار محدودیت مصرف گلوتن هستید، مسلما دلیل نمی گردد که از پیتزا بگذرید. دنیای بدون گلوتن سلینو با 3 طعم مختلف پیتزا در انتظار شما است. برای آشنایی با گروه محصولات سلینو به این لینک مراجعه کنید.
منبع: کتاب کالهparisro.ir: دیدار از زیباترین شهر اروپا و کشور فرانسه
italyro.ir: سفر به اروپای شگفت انگیز