طرز تهیه کباب ترکی رستورانی در خانه

به گزارش راه ساری، ستونی از گوشت بریان که بویش در پیاده رو می پیچد و هوش از سر عابرهای گرسنه می برد. چربی براق دونر کباب، به آرامی سرریز می گردد و دل آدم را آب می نماید. درست کردن غذاهای رستورانی در خانه بسیار هیجان انگیز است؛ قبلا هم نکاتی برای درست کردن همبرگر خانگی و حتی سالاد سزار رستورانی را با هم مرور نموده ایم. این بار نوبت دونر کباب، یا کباب ترکی رستورانی است. در این مطلب طرز تهیه کباب ترکی را با هم آنالیز می کنیم.

طرز تهیه کباب ترکی رستورانی در خانه
  • مواد لازم برای تهیه کباب ترکی رستورانی در خانه

گوشت فیله گوساله یا فیله مرغ یا گوشت چرخ نموده نیم کیلو

پیاز متوسط (خرد شده) یک عدد

سیر (خرد شده) چهار تا پنج حبه (یک بوته کوچک)

زیره دو قاشق چای خوری

پونه (کوهی) یک قاشق چای خوری

پاپریکای دودی (می توانید از فلفل قرمز هم بهره ببرید) یک چهارم قاشق چای خوری

روغن و کره به مقدار لازم

  • طرز تهیه کباب ترکی رستورانی در فر

  • طرز تهیه کباب ترکی در تابه

مرحله اول

فر را در دمای 180 تا 200 درجه سانتی گراد تنظیم کنید. سپس مخلفات را در غذا ساز بریزید و به خوبی با هم ترکیب کنید. می توانید آن ها را به صورت دستی هم ریز و ترکیب کنید که کمی وقت گیرتر است. ادویه ها را هم در این مرحله اضافه کنید و ترکیب به دست آمده را روی گوشت بریزید و همه جای گوشت را آغشته کنید؛ حدود یک تا دو ساعت صبر کنید تا مواد به خورد گوشت برود.

مرحله دوم

ورقه آلومینیومی بزرگ و پهنی را با روغن چرب کنید و گوشت میکس شده را در وسط آن قرار دهید. فویل را به شکل لوله ای بپیچاند و چیزی شبیه سوسیسی بزرگ درست کنید و سر و ته اش را جمع کنید و ببندید.

مرحله سوم

فویل را برای 35 تا 40 دقیقه در فر بگذارید و هرازگاهی فویل را بچرخانید تا همه جای گوشت خوب مغز پخت و برشته گردد. از یک دماسنج دیجیتالی آشپزخانه بهره ببرید و دماسنج را در مغز گوشت و قسمت میانی اش فرو کنید. اگر وسط گوشت به دمای 75 درجه سانتی گراد رسیده بود، صبر کنید کمی فویل خنک گردد و سپس آن را باز کنید. محتویات داخل فویل را روی سینی فر برگردانید و برای مدت کوتاهی آن را گریل کنید.

مرحله سوم

سینی را خارج کنید. کباب ترکی شما آماده است و کافی است آن را با چاقو اره ای تیز و بزرگ، ورقه ورقه ببرید و سرو کنید.

مرحله اول

در این روش هم می توانید با فیله گوساله یا فیله مرغ یا گوشت گوساله چرخ نموده کباب ترکی خانگی درست کنید.

مخلفات را ریز و آماده کنید (می توانید از بیست تا پنجاه گرم قارچ خرد شده هم در مخلفات بهره ببرید).

مرحله دوم

اگر از گوشت گوشت چرخ نموده استفاده نمی کنید، گوشت را به صورت ورقه ورقه ببرید. برای آسان شدن این کار، می توانید گوشت یا فیله مرغ را در کیسه فریز بگذارید و کیسه را برای مدتی در جا یخی قرار دهید تا گوشت نیمه منجمد گردد. حالا گوشت کمی شکل گرفته و به راحتی می توانید با آن کار کنید و ورقه ورقه ببریدش. گوشت لایه لایه شده را در ظرفی، با مواد، بخوابانید. دهانه ظرف را با سلفن بپوشانید و ظرف را برای یک تا دو ساعت در یخچال نگه دارید تا گوشت نرم گردد و مزه بگیرد.

مرحله سوم

تابه ای را روی اجاق گرم کنید و کره و روغن را به آن اضافه کنید. گوشت را در ماهیتابه بریزید و کمی تفت دهید تا کاملاً سرخ گردد و آب بیندازد. حالا مخلفات را اضافه کنید و ادویه و نمک را هم نباید فراموش کنید. تفت دادن را ادامه دهید تا سبزیجات نرم شوند. سپس، در ماهیتابه را ببندید و در حدود بیست دقیقه روی شعله ملایم بگذارید.

دونر کباب خانگی و خوش مزه شما آماده است و می توانید در کنار مقداری سیب زمینی سرخ شده آن را میل کنید.

منبع: کتاب کاله
انتشار: 19 مهر 1398 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 5009

به "طرز تهیه کباب ترکی رستورانی در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب ترکی رستورانی در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید