مالک فراری تالار عروسی سقز بازداشت شد

به گزارش راه ساری، دادستان عمومی و انقلاب سقز گفت: مالک تالار عروسی مانگه شه و سقز که بدنبال حادثه آتش سوزی و مرگ 12 نفر در یک مراسم عروسی اواخر هفته گذشته متواری شده بود، بازداشت و تحویل مقامات قضایی شد.

مالک فراری تالار عروسی سقز بازداشت شد

به گزارش خبرنگاران به نقل از ایرنا، علیرضا رضاپور روز چهارشنبه 20 آذر با بیان این که در حال حاضر تنها حکم بازداشت مالک تالار صادر و اجرا شده است، گفت: فعلا منتظر تکمیل نظریه کارشناسی و اظهارات مالک هستیم تا در صورت تخلف و تعیین شدن میزان تقصیر، حکم بازداشت احتمالی برای افراد دیگری نیز صادر شود.

حادثه دردناک تالار مانگه شه و شامگاه پنجشنبه بر اثر نشت شلنگ گاز متصل به بخاری رخ داد و باعث کشته شدن 12 نفر و مجروح شدن 48 نفر از مهمانان مراسم عروسی به دلیل هجوم آنها به سمت در خروجی شد و ماندن زیر دست و پای جمعیت شد، در این حادثه پنج کودک و پنج زن همراه با یک مرد جان باختند.

سقز با بیش از 226 هزار نفر جمعیت دومین شهرستان پر جمعیت استان کردستان است که در 190 کیلومتری شمال سنندج مرکز این استان قرار گرفته است.

  • انفجار گاز در مجلس عروسی 47 کشته و زخمی داشت | یک روز عزای عمومی در کردستان
  • همه چیز درباره حادثه تلخ مانگه شه و |عروسی که عزا شد
منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 7 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 6982

به "مالک فراری تالار عروسی سقز بازداشت شد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مالک فراری تالار عروسی سقز بازداشت شد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید