مسائل اقتصادی مهمترین دلیل رکود واحدهای صنعتی کهگیلویه و بویراحمد
به گزارش راه ساری، به گزارش خبرنگاران، سید موسی خادمی عصر یکشنبه در نشست کارگروه ستاد تسهیل و برطرف موانع فراوری استان با بیان اینکه با کوشش و کارگروه برطرف موانع فراوری در امسال 16 واحد فراوریی و صنعتی در استان فعال شد، اضافه کرد: راه اندازی و فعال کردن واحدهای فراوریی و ورود آنها به عرصه فراوری، رشد و توسعه استان و افزایش اشتغال زایی را به دنبال دارد.

وی توضیح داد: قانون برطرف موانع فراوری در راستای رقابت پذیری و ارتقای نظام اقتصادی کشور تصویب و اجرای این قانون در استان باعث بازگشت کارخانه ها و واحدهای صنعتی تعطیل و نیمه تعطیل به چرخه فراوری شد.
خادمی با بیان اینکه در دو سال اخیر 28 واحد راکد در استان فعال شده و به چرخه فراوری برگشتند، گفت: با فعال شدن این واحدها زمینه اشتغال 360 نفر در استان فراهم شد.
وی بیکاری را یکی از مهمترین معضلات و آسیبهای اجتماعی در استان مطرح نمود و اضافه کرد: ورود به عرصه صنعت در این استان نوپا و جوان است و با ایجاد زیرساختهای لازم و فعالیت بیشتر بخش خصوصی زمینه اشتغال در استان افزایش و واحدهای فراوریی بیشتری نیز به مجموعه صنعتی استان اضافه خواهد شد.
استاندار همچنین رونق صنعت گردشگری در استان را یکی دیگر از راههای افزایش اشتغالزایی در استان مطرح نمود و بیان داشت: یکی از ظرفیت های استان برای توسعه سرمایه گذاری در صنعت گردشگری است و رونق صنعت گردشگری با توجه به چشم اندازی های طبیعی و خدادای می تواند تا حدود زیادی بیکاری را در این استان برطرف کند.
خادمی بر لزوم فعالیت همه نهاد های مرتبط در مورد توسعه صنعت گردشگری تاکید نمود و اضافه کرد: این استان که به سرزمین چهار فصل شهرت دارد، دارای استعدادهای طبیعی بالقوه ای است که به فعلیت رساندن آنها، استان را در جهت پیشرفت قرار می دهد.
منبع: خبرگزاری مهرasemaneto.ir: با ما سفر را تجربه کنید
mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان