6 مورد از عجیب ترین خوراکی ها در دنیا
به گزارش راه ساری، عجیب ترین خوراکی ها، نوآوری ها و خلاقیت های قرن اخیر در آشپزی هستند که اگر چه از نظر ظاهری و نحوه تهیه، باعث ایجاد تحول و تنوع در صنعت آشپزی شده اند ولی هیچ تضمینی برای ماندگاری آن ها در لیست خوراکی ها در آینده وجود ندارد.
خبرنگاران | سرویس آشپزی - آیا تابحال به ترکیب خوراکی های نامرتبط و ابداع یک خوراکی و طعم جدید فکر نموده اید؟ نوآوری های خوشمزه و در عین حال عجیب و غریب در صنایع غذایی همواره بوده و هست. قهوه در نان قیفی، تخم مرغ های ابری، پودینگ یورکشایر، شکلات های طبیعی صورتی، کیک های شبیه قطره باران و بستنی زغالی تنها بعضی از این عجایب هستند.
1. قهوه در نان قیفی
کاری که سوزان برندون انجام داد، دقیقا اجرای یک خیال پردازی و اختراع یکی از عجیب ترین خوراکی ها بود. او با ترکیب دو خوراکی متفاوت یعنی قهوه داغ و نان بستنی قیفی، نوعی دسر خوشمزه ابداع کرد. برای این کار، درون نان بستنی قیفی را با شکلات مایع پوشاند، سپس نوشیدنی قهوه را داخل آن ریخت و با کف و خامه تزیین کرد. اگرچه خوردن قهوه در نان قیفی، یکی از ابتکارات اوست، اما برخلاف لیوان های سرامیکی نمی تواند نوشیدنی را زیاد گرم نگه دارد، از طرفی شکلاتی که نوشیدنی قهوه روی آن ریخته شده، در قهوه ذوب می گردد. این در واقع یکی از خوراکی های عجیب بوده که ظاهرش بهتر از طعم آن است.
2. تخم مرغ های ابری
تخم مرغ های ابری، یکی از عجیب ترین خوراکی ها هستند که سبک جدیدی از پخت تخم مرغ را به نمایش می گذارند. اگرچه علاقه مندان به تخم مرغ آن را عالی توصیف نموده اند، اما این روش در حال از بین رفتن است. برای درست کردن تخم مرغ های ابری:
- ابتدا سفیده و زرده را جدا کنید، سپس سفیده را در ظرفی جداگانه هم بزنید تا کاملا پف کند.
- در صورت تمایل می توانید به سفیده پف نموده مقداری کالباس خرد شده، پنیر رنده شده یا سبزی خرد شده اضافه کنید.
- سفیده زده را روی کاغذ روغنی پهن نموده و به مدت 8-5 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی مایل به قهوه ای گردد.
- زرده تخم مرغ را وسط سفیده قرار داده و 3 دقیقه دیگر در فر بگذارید تا زرده نیز بپزد.
هواداران سلامت از این غذا استقبال کردند، چون فقط 161 کالری داشت، اما تخم مرغ های آبپز و پخته کالری کمتری دارند و سریع تر آماده می شوند.
3. پودینگ یورکشایر
پودینگ یورکشایر (Yorkshire pudding) یکی از عجیب ترین خوراکی ها و از معدود نوآوری هایی است که از انگلستان شروع شد، اما هنوز معلوم نیست که همینقدر پرطرفدار باشد. این نوع پودینگ بیش از حد ضخیم است و به محض اینکه سعی کنید بخورید، همه جا را کثیف می نماید.
مواد لازم | |
تخم مرغ عظیم | 3 عدد |
آرد | 125 گرم |
شیر | 150 میلی لیتر |
نمک | 1/3 قاشق چایخوری |
روغن | به میزان لازم |
دستور تهیه:
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید.
- آرد و نمک را مخلوط نموده، روی تخم مرغ الک کنید و مرتب هم بزنید تا مخلوط شوند.
- شیر را به مخلوط فوق اضافه نموده و هم بزنید تا خمیر یکدستی حاصل گردد.
- روی ظرف را با پارچه بپوشانید و اجازه دهید 1 ساعت در دمای محیط استراحت کند.
- فر را روی حرارت 220 درجه سانتی گراد گرم کنید.
- 16 قالب با قطر 7 سانتی متر و عمق 2.5 سانتی متر را با کمی روغن چرب نموده و 15 دقیقه در فر قرار دهید تا قالب ها داغ شوند.
- قالب ها را از فر خارج نموده و مقداری از خمیر را وسط هر قالب بریزید.
- قالب ها را به فر برگردانده و 15 دقیقه صبر کنید تا پودینگ بپزد و طلایی گردد.
- این پودینگ را به صورت گرم و همراه با انواع گوشت کبابی و سس سرو کنید.
4. شکلات های طبیعی صورتی
اولین نوع جدید شکلات در 80 سال اخیر بعد از اختراع شکلات سفید، نوعی شکلات صورتی رنگ است که توسط شرکت سوئیسی بری کالبات به وسیله یک فرایند پیچیده فراوری می گردد. گفته شده که این شکلات طعم توت دارد و از کاکائویی خاص به نام روبی ساخته می گردد که در نقاط مختلف دنیا از جمله اکوادور، برزیل و ساحل عاج رشد می نماید. این نوع شکلات طعم شیرین و کمی ترش دارد که هیچ گونه رنگ، اسانس و افزودنی به آن زده نشده و کاملا طبیعی است.
5. کیک قطره باران
این نوع کیک یکی از عجیب ترین خوراکی هایی است که سر و صدای زیادی به پا کرد، زیرا دقیقا شبیه یک حباب شفاف است. با این حال بسیار بی مزه و یکی دیگر از خوراکی هایی بوده که ظاهرش بهتر از طعم آن است. این کیک عجیب می تواند به عنوان نوعی دسر مصرف گردد که چاق کننده نیست و کاملا بدون کالری است. کیک قطره باران را فردی ژاپنی به نام دارن ونگ با استفاده از آب معدنی و آگار و پس از پشت سر گذاشتن آزمون و خطا های بسیار تهیه نموده است. آگار ماده ای ژلاتین مانند است که از جلبک یا خزه دریایی به دست می آید.
6. بستنی زغالی
این نوع بستنی از عجیب ترین خوراکی هایی است که جنجال زیادی به پا کرد. از آنجایی که بعد از خوردن این بستنی، زبان کاملا سیاه می گردد، تضمینی نیست که در آینده هم در لیست خوراکی ها بماند. برای رنگ کردن بستنی زغالی از کربن بلک استفاده می گردد که مواد سوخته شده گیاهانی است که کربن آن ها برای بدن مضر نیستند. بستنی زغالی علاوه بر داشتن طعم زغال، طعم مطبوعی از بستنی وانیلی و خامه را نیز دارد و به راحتی در منزل قابل تهیه است.
مواد لازم | |
تخم مرغ | 4 عدد |
خامه فرم گرفته | 7-8 پیمانه |
زغال فعال خوراکی | 2 قاشق غذاخوری |
شکر | 140 گرم |
عصاره وانیل | 1 قاشق چایخوری |
دستور تهیه:
- تخم مرغ ها را در ظرفی شکسته و هم بزنید.
- شکر و وانیل را به تخم مرغ اضافه نموده و با همزن برقی آنقدر بزنید تا کش بیاید.
- زغال فعال را در چند مرحله به مخلوط فوق اضافه نموده و هم بزنید.
- مخلوط فوق را به خامه فرم گرفته (خامه قنادی) اضافه نموده و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.
- این مخلوط را در ظرف دردار در یخچال قرار دهید و پس از 8 ساعت میل کنید.
منبع: setare.comبالی: سفر به جزیره ای شگفت انگیز در اندونزی