امکانات مبارزه با ملخ در خوزستان متناسب با سطح آن نیست
به گزارش راه ساری، خبرنگاران/خوزستان رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امکاناتی که برای مبارزه با ملخ ها در اختیار داریم متناسب با سطح آن ها نیست و سازمان جهاد کشاورزی به تنهایی نمی تواند با این آفت مبارزه کند.

کیخسرو چنگلوایی در جلسه مقابله با هجوم ملخ ها به خوزستان که شامگاه 9 اسفندماه در اهواز برگزار گردید، اظهار کرد: مساله هجوم ملخ ها به خوزستان را باید جدی گرفت. حمله ملخ ها به خوزستان در سال گذشته علی رغم اینکه تجربه اول بود به خوبی کنترل شد و مسئله ای در استان ایجاد نشد.
به گزارش خبرنگاران، وی اضافه کرد: امیدواریم سال جاری به شکلی عمل کنیم که مسئله ای در زمینه هجوم ملخ ها در استان ایجاد نگردد زیرا سال جاری شرایط بسیار نگران نماینده تر از سال گذشته است و اگر اتفاقی در بحث ملخ ها رخ دهد ارتزاق 200 هزار بهره بردار حوزه کشاورزی با مشکل روبرو خواهد شد.
رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان توضیح داد: این ملخ ها استعداد تشکیل گروهی به طول 40 کیلومتر و عرض 30 کیلومتر را دارند و در این زمینه می توانند روزانه حدود 60 تا 150 هزار تن مواد غذایی مصرف نمایند و اگر چیزی برای خوردن وجود نداشته باشد حتی تیرهای برق چوبی را خواهند خورد.
چنگلوایی ادامه داد: استان خوزستان از دو منبع داخلی و خارجی آلوده می گردد و در این زمینه اگر یک ملخ در متر مربع مشاهده گردد دستورالعمل داریم تا با آن مبارزه کنیم.
وی ادامه داد: هیچ راهی جز مبارزه شیمیایی با هجوم ملخ ها وجود ندارد و سایر راه های مبارزه که شامل مبارزه مکانیکی و بیولوژیکی است فقط به درد کتاب ها می خورد.
به گزارش خبرنگاران، رییس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان اعلام کرد: سطح این ملخ ها خیلی گسترده است و در بعضی از مناطق به دلیل توپوگرافی نامناسب امکان مبارزه با آن ها وجود ندارد. با توجه به این عامل ها خیلی سخت می توان با این آفت مبارزه کرد.
چنگلوایی ادامه داد: نمی توان از هجوم این آفت پیشگیری کرد و تنها راه مبارزه با آن، مبارزه شیمیایی است. امکاناتی که در اختیار داریم متناسب با سطح ملخ ها نیست و سازمان جهاد کشاورزی به تنهایی نمی تواند با این آفت مبارزه کند.
وی با اشاره به خسارت های احتمالی هجوم ملخ ها به خوزستان گفت: اگر نیشکر از بین برود، حداقل 500 میلیون دلار باید شکر وارد کشور گردد. این ملخ ها به مراتع، جنگل ها، تالاب ها و... حمله می نماید و همه آن ها را از بین می برد. مبارزه با این آفت به اقتصاد کشاورزی، امنیت غذایی و... یاری می نماید.
منبع: خبرگزاری ایسناasemaneto.ir: با ما سفر را تجربه کنید
mahsanblog.ir: قدرت گرفته از سیستم مدیریت محتوای مهسان