طرز تهیه املت ترکیه ای اصلی، در 3 طعم بی نظیر
به گزارش راه ساری، املت را می توان به عنوان پیش غذا و یا حتی به عنوان یک وعده غذای کامل استفاده کرد. املت انواع مختلفی دارد شما می توانید این وعده غذایی ساده را در کمترین زمان ممکن تهیه کنید. یکی از انواع مختلف املت ها، املت ترکیه ای ساده و پنیری است که به خاطر شکل ظاهری زیبا و طعم خوب آن ، هواداران مخصوص خود را دارد. در این مطلب تمامی روش های اصلی تهیه املت ترکیه ای را آورده ایم.
در این مطلب آمده است:
طرز تهیه املت ترکیه ای (منه من)
طرز تهیه املت ترکیه ای برای صبحانه
طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای
طرز تهیه املت ترکیه ای (منه من)
مواد لازم | |
فلفل سبز | 2 عدد |
گوجه فرنگی رنده شده | 5 عدد |
تخم مرغ | 3 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
روغن، نمک، فلفل سیاه | به میزان لازم |
طرز پخت املت ترکیه ای
- ابتدا پیاز را خرد کنید.
- در ظرفی روغن زیتون بریزید و پیاز های خرد شده را به آن اضافه کنید، تفت دهید تا طلایی شوند،
- سپس فلفل های رنگی و فلفل سبز را خرد نموده، به پیاز سرخ شده اضافه کنید.
- در مرحله بعد پوست گوجه فرنگی را گرفته و آن را از طریق رنده به شکل پوره در آورید،
- در مرحله بعد گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به مواد اضافه نموده بگذارید روی حرارت بماند تا فلفل ها نرم شوند. بعد از اینکه فلفل ها نرم شدند تخم مرغ ها را در روی آن ها بشکنید و با شعله کم بگذارید بپزند. برای تزیین املت ترکیه ای از سبزی خرد شده، پودر چیلی و چند قطره روغن زیتون بهره ببرید. این املت بسیار خوشمزه را در کنار نان سرو کنید.
طرز تهیه املت ترکیه ای برای صبحانه
مواد لازم | |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
پاپریکا | نصف قاشق چایخوری |
پونه خشک | 1/4 قاشق چایخوری |
پیاز | کوچک یک عدد |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
تخم مرغ | 4 عدد |
گوجه فرنگی | یک لیوان رنده شده |
فلفل سبز | 3/4 پیمانه خرد شده |
طرز تهیه صبحانه ترکیه ای خوشمزه
- ابتدا پیاز را کاملا خرد و نگینی ریز کنید. روغن زیتون را درون تابه ای مناسب بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم گردد. پیاز را به تابه اضافه کنید تا تفت بخورد. فلفل سبز خرد شده را نیز به تابه اضافه کنید تا در حدود 8 دقیقه تفت بخورد. پاپریکا، فلفل سیاه و نمک را به تابه اضافه کنید. در این مدت مواد درون تابه را آهسته و آرام هم بزنید تا تغییر رنگ دهد و کاملا تفت بخورد.
- گوجه های رنده شده را به تابه اضافه کنید و با سایر مواد خوب مخلوط کنید. تخم مرغ ها را درون ظرفی دیگر کاملا با هم مخلوط کنید. پس از اینکه گوجه فرنگی رنده شده کمی تفت خورد و آب آن کشیده شد، تخم مرغ ها را به مواد اضافه کنید. تخم مرغ ها باید کاملا بپزد اما خشک نگردد. املت منه مِن شما آماده است. روی آن را پونه خشک یا سبزیجات تازه بریزید و سرو کنید. نوش جان
نکته: در تهیه این خوراک از سوسیس نیز می توان استفاده کرد. اگر می خواهید طعم املت منه مِن ملایم تر باشد از مقداری کمتری فلفل سبز و مقادیری فلفل دلمه بهره ببرید. از سبزیجات تازه نیز می توان در تهیه این غذا استفاده کرد.
طرز تهیه املت پنیری ترکیه ای
مواد لازم | |
تخم مرغ | 3 عدد |
خامه پرچرب | 3 قاشق غذاخوری |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پنیر چدار یا گودای رنده شده | به مقدار لازم |
آویشن، پونه، ریحانه خشک شده | به مقدار لازم |
نمک، فلفل | به مقدار احتیاج |
گوجه | یک عدد |
روش تهیه املت ترکیه ای با پنیر
- در ابتدا فر را در دمای 180 درجه تنظیم کنید.
- تخم مرغ را به همراه خامه از طریق همزن برقی به خوبی مخلوط کنید، توجه کنید که تخم مرغ به خوبی هم زده گردد، شما می توانید برای خوش طعم شدن املت از انواع ادویه ها بهره ببرید.
- یک تابه مناسب انتخاب نموده و کره را در آن قرار دهید و سپس در فر قرار دهید تا که کره ذوب گردد.
- حال خامه و تخم مرغی را که به خوبی هم زدید را در تابه قرار دهید، در فر را ببندید تا که مایه کمی شکل بگیرد.
- تابه را از فر خارج کنید و مایه رو که اکنون به دیواره تابه چسبیده شده را از تابه جدا کنید.
- پنیر چدار رنده شده را به خوبه روی مایه پخشش کنید و سبزیجات خرد شده و گوجه های خورد شده را نیز روی مواد پخش کنید، دوباره تابه را در فر قرار دهید تا که املت پنیری به خوبی منسجم گردد سپس آن را از فر خارج کنید، املت پنیری شما آماده است و طعم بسیار خوشمزه ای دارد.
نکته: گفتنی است که شما می توانید تمامی این مراحل روی اجاق گاز نیز انجام دهید و بدون احتیاج به فر نیز می توان این املت را تهیه کرد.
سخن آخر
مِنه مِن یک غذای اصیل ترکی (نوعی املت ترکیه ای) است که بیشتر در وعده صبحانه و در کنار میز صبحانه ترکی سرو می نمایند. منه من از ترکیب تخم مرغ، گوجه فرنگی، فلفل سبز و ادویه جات و سبزیجات مختلف تهیه می گردد. گاهی نیز به منه من پنیر، پاسترما (نوعی از فرآوری گوشت گاو که آن را خشک می نمایند) و سوجوک (نوعی سوسیس تند و خشک) نیز اضافه می گردد. این خوراک لذیذ ترکی علاوه بر طعم فوق العاده دستور تهیه آسانی دارد که در این مطلب با آن آشنا شدید.
در آخر پیشنهاد می کنیم طرز تهیه سوسیس تخم مرغ را نیز در انگیزه بخوانید و با این صبحانه خوشمزه نیز آشنا شوید.
منبع: مجله انگیزهمجله زیتوا: مجله زیتوا | مجله خبری ایران و جهان پیرامون
زرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک