طرز تهیه سالاد تبوله، خوشمزه و فوری

به گزارش راه ساری، سالاد تبوله را می توان به عنوان میان وعده هم سرو کرد و در کمترین زمان ممکن یک طعم فوق العاده را ساخت. با ما همراه باشید تا طرز تهیه این سالاد خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه سالاد تبوله، خوشمزه و فوری

مواد لازم:

خیار: 1 عدد

بلغور: ½ لیوان

پیازچه: ½ لیوان

جعفری: 1.5 لیوان

آب جوش: ¾ لیوان

گوجه فرنگی: 2 عدد

آبلیمو: 3 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه: به میزان کافی

طرز تهیه و دستور پخت:

1. ابتدا بلغور را داخل یک کاسه می ریزیم و روی آن 1 قاشق غذاخوری زیتون می ریزیم و خوب مخلوط می کنیم تا به روغن آغشته گردد و بعد آب جوش روی آن می ریزیم و در کاسه را با پلاستیک سلفون می پوشانیم تا به مدت 15 دقیقه همین طور بماند.

2. سپس برای هدر نرفتن زمان پیازچه و جعفری را می شوییم و روی تخته ساطوری می کنیم و خیار را می شوییم و به صورت عمودی و افقی روی آن برش می زنیم تا خیار به صورت مربع های کوچکی شوند (مانند مدل سالاد شیرازی برش می دهیم)

3. سپس گوجه فرنگی ها را نیز می شوییم و ریز خرد می کنیم. پس از گذشت 15 دقیقه سلفون را بر می داریم و آب اضافه آن را بیرون می ریزیم و آبکش می کنیم و در ظرف می ریزیم و مواد خرد شده را به آن اضافه می کنیم.

4. روغن زیتون به جای مانده را روی مواد می ریزیم و نمک، فلفل سیاه، آبلیمو روی مواد می ریزیم و مخلوط می کنیم تا یک دست و طعم دار شوند.

منبع: گردشبان
انتشار: 20 اردیبهشت 1403 بروزرسانی: 20 اردیبهشت 1403 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 14831

به "طرز تهیه سالاد تبوله، خوشمزه و فوری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد تبوله، خوشمزه و فوری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید