نجات کارگر پس از 2 روز گرفتاری در مخزن سوخت

به گزارش راه ساری، خبرنگاران/تهران معاون خدمات شهر شهرداری گفت: کارگری که به مدت دو شبانه روز در یک مخزن زیرزمینی سوخت گرفتار شده بود، با کوشش آتش نشانان نجات یافت.

نجات کارگر پس از 2 روز گرفتاری در مخزن سوخت

سید ابوالفضل قاسمی معاونت خدمات شهر شهرداری ورامین در تبادل نظر با خبرنگار خبرنگاران در مورد کارگری که به مدت دو شبانه روز در یک مخزن زیرزمینی سوخت گرفتار شده بود گفت: رهگذری ساعت حوالی 9 صبح با 125 تماس حاصل می نماید و اعلام می نماید فردی داخل یک گودال روغن سیاهی گیر افتاده است ، عوامل ایستگاه آتش نشانی ورامین با اطلاع از وقوع حادثه سقوط این فرد در مخزن زیرزمینی نفت سیاه در منطقه خیرآباد ورامین، سریعا به محل اعزام و با تجهیز کارگاه ؛ عملیات رهاسازی این کارگر را شروع کردند.

وی ادامه داد: با کوشش آتش نشانان، این کارگر از عمق مخزن نجات یافته و به منظور دریافت خدمات درمانی، تحویل عوامل اورژانس شد.

تور فرانسه: تور فرانسه ارزان | تور فرانسه قیمت، تور پاریس، تور پاییز را همراه ما تجربه کنید.

تور کانادا: برای دیدار از شگفتی های کشور زیبای کانادا و دریافت ویزای مولتی 5 ساله کانادا با ما همراه باشید.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 21 مرداد 1400 بروزرسانی: 21 مرداد 1400 گردآورنده: rahesari.ir شناسه مطلب: 13335

به "نجات کارگر پس از 2 روز گرفتاری در مخزن سوخت" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "نجات کارگر پس از 2 روز گرفتاری در مخزن سوخت"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید