2 طرز تهیه دسر فرانسوی کرم بروله وانیلی بدون فر و در فر
به گزارش راه ساری، 22 جولای (1 مرداد) روز جهانی دسر کرم بروله است. کرم بروله که فرانسوی ها به آن دسر کرم سوخته هم می گویند از جمله دسرهای خامه ای قدیمی فرانسوی است که در سال های اخیر در ایران هم بسیار محبوب شده است. طعم کلاسیک کرم بروله وانیلی است اما بنا به سلیقه می توانید از مواد مختلفی مثل انواع شکلات، میوه های مختلف فصل، دارچین، قهوه و … برای طعم دادن به آن بهره ببرید. طرز تهیه کرم بروله وانیلی بدون فر و در فر را از سایت آشپزی در مجله خبرنگاران بخوانید.

طرز تهیه کرم بروله وانیلی در فر و بدون فر
مواد لازم برای 5 نفر
زرده تخم مرغ: 6 عدد
شکر سفید: 6 قاشق غذاخوری
عصاره وانیل: ½ قاشق چایخوری
خامه سنگین یا پرچرب: 2 و ½ فنجان (هر فنجان خامه 235 گرم است)
شکر قهوه ای: 2 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
برای درست کردن فرانسوی کرم بروله وانیلی در فر ابتدا فر را روی دمای 300 درجه فارنهایت یا 150 درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید تا گرم گردد. در یک ظرف مناسب زرده های تخم مرغ، 6 قاشق غذاخوری شکر سفید و عصاره وانیل را با هم مخلوط کنید تا یک مایه کرمی و ضخیم و یکدست درست گردد.
خامه را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم گاز بگذارید و مرتب هم بزنید تا تقریبا به دمای جوش برسد. بعد از این که خامه به دمای جوش رسید بلافاصله آن را از روی حرارت بردارید. حالا ترکیب تخم مرغ و شکر و عصاره وانیل را به خامه گرم اضافه کنید. تمام مواد را با هم میکس کنید تا یکدست شوند.
طرز تهیه کرم بروله وانیلی در فر
اگر می خواهید کرم بروله وانیلی را در فر درست کنید ظرف های رمکین را داخل فر بگذارید و روی آن ها یک لایه نازک شکر قهوه ای بپاشید. برای درست کردن کرم بروله باید ظرف سفالی یا همان کاسه های مشهور رمکین را داشته باشید که در گرمای فر و یا داخل آب جوش بسیار مقاوم و نشکن هستند. بهتر است در طبق پایین فر یک ظرف آب بگذارید تا فر رطوبت کافی داشته باشد و دسر خشک نگردد.
رمکین ها را در طبقه بالای فر بگذارید تا شکر کمی آب گردد (2 الی سه دقیقه کافی است). سپس رمکین ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید در دمای محیط سرد شوند. بعد از سرد شدن در دمای محیط آن ها را در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند و سپس با میوه مورد علاقه یا چای و قهوه سرو کنید.
طرز تهیه کرم بروله وانیلی بدون فر
اگر می خواهید کرم بروله را بدون فر بپزید یک قابلمه آب روی گاز بگذارید تا جوش بیاید. مخلوط کرمی به دست آمده را در 5 عدد کاسه رمکین بریزید و بعد از این که آب قابلمه جوش آمد ظرف های کرم بروله را با احتیاط در قابلمه آب جوش بگذارید.
آب جوش باید تا نیمه ظرف رمکین باشد نه بیشتر. کرم بروله را به مدت 30 دقیقه در آب جوش روی شعله ملایم گاز بگذارید تا بپزند. سپس کرم بروله ها را از قابلمه بیرون بیاورید. و روی آن ها یک لایه نازک شکر قهوه ای بپاشید. شکر قهوه ای را با فندک یا بلو تورچ یا همان تورچ گازی آب کنید تا کاراملی گردد. به مدت 30 دقیقه اجازه دهید سرد شوند سپس روی آن ها سلفون بکشند و به مدت 5 الی 6 ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودشان را بگیرند.
0 0 vote
Article Rating
منبع: افق کوروشزرین گراف: زرین گراف: عصر طلایی گرافیک