آشپزی

طرز تهیه پای هلوی خوشمزه

طرز تهیه پای هلوی خوشمزه

در گزارش زیر طرز تهیه پای هلو را به شما آموزش می دهیم.

15 شهریور 1400
طرز تهیه خمیر پیراشکی خیلی ساده و سریع

طرز تهیه خمیر پیراشکی خیلی ساده و سریع

پیراشکی از جمله خوراکی هایی هست که همه جوره میشه روش حساب کرد. هم به عنوان یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها و هم به عنوان یک عصرونه خوشمزه و یا حتی یک وعده اصلی خودمونی. از نکته های خیلی مهم پیراشکی هم خمیرش هست. دستور های خیلی زیادی برای خمیر پیراشکی هست...

15 شهریور 1400
طرز تهیه 3 نوشیدنی کارامل ماکیاتو، لاته ماکیاتو و کافه ماکیاتو

طرز تهیه 3 نوشیدنی کارامل ماکیاتو، لاته ماکیاتو و کافه ماکیاتو

کافه ماکیاتو یا اسپرسو ماکیاتو یک نوشیدنی قهوه ایتالیایی بر پایه نوشیدنی اسپرسو است. اگر دقیق تر بخواهیم بگوییم یک شات اسپرسو با 2 قاشق غذاخوری شیر و کمی هم فوم شیر. ایتالیایی ها به قهوه می گویند کافه و ماکیاتو هم به معنای نشان دار یا خال دار کردن و لکه...

11 شهریور 1400
طرز تهیه بستنی زغالی خانگی

طرز تهیه بستنی زغالی خانگی

بستنی زغالی چیست و چگونه تهیه می شود؟ بستنی زغالی نسل جدیدی از بستنی است که از طعم دهنده زغال چوب گیاهی استفاده می شود وبستنی طعم و مزه خاصی پیدا می کند. این روزها شاهد ورود بستنی سیاه رنگ با تزئین دراژه های رنگی در شهرها هستیم که به بستنی زغالی شهره است....

11 شهریور 1400
طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی

طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی

شیرنی پفکی گردویی از اون شیرینی هاست که با همه ساده بودنش خیلی طرفدار داره. مثلاً خود من وقتی این شیرینی جلوم باشه اصلاً متوجه نمیشم که کی تموم شد! شاید دلیلش همین سبک بودن و ترد بودنش همراه با مزه گردو باشه. یک خوبی فوق العاده اش هم اینه که ما با دو تا زرده...

11 شهریور 1400
طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!

طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!

با شروع شدن فصل سرما، استفاده از چه گیاهان و خوراکی هایی برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و درمان آن مفید است؟ قطعا شلغم رتبه نخست را در دست دارد! از این رو در مطالب قبلی سوپ شلغم مرغ، سوپ شلغم و پیاز، آش شلغم و شلغم پلو را ارائه دادیم و در این مطلب طرز...

11 شهریور 1400
طرز تهیه مربای زردآلو از زردآلوی تازه و خشک (قیسی)

طرز تهیه مربای زردآلو از زردآلوی تازه و خشک (قیسی)

تهیه مربا از انواع میوه های خوشمزه تابستانی بسیار متنوع بوده و معمولا با داشتن کمی شکر و میوه به راحتی می توان مرباها را تهیه کرد. زردآلو یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل تابستان است که معمولا 2 یا 3 نوع آن در بازار یافت می شود. یکی از انواع آن شکر پاره است...

11 شهریور 1400
خورشت هویج تبریزی

خورشت هویج تبریزی

خورش هویج اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی نیز شناخته می گردد.

11 شهریور 1400
کاربرد شیر گیاهی در آشپزی وگان

کاربرد شیر گیاهی در آشپزی وگان

آیا با جایگزین کردن شیر گیاهی به جای شیرلبنی، در دستورالعمل آشپزی تغییراتی ایجاد می گردد؟ آیا کاربرد شیر گیاهی در آشپزی وگان با کاربرد شیرلبنی فرق دارد؟ جواب کوتاه این است: بله. وگان ها، بسیاری از گیاهخوران و افرادی که به علت حساسیت به شیرلبنی از شیرهای...

8 شهریور 1400
طرز تهیه انواع سالاد پیازچه ، روشی برای قالبی کردن آن

طرز تهیه انواع سالاد پیازچه ، روشی برای قالبی کردن آن

طرز تهیه انواع سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی، سالاد پیازچه، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. در این مطلب طرز تهیه انواع سالاد پیاز چه و روش قالبی کردن ان را برای شما عزیزان آموزش داده ایم

6 شهریور 1400
طرز تهیه آش دوغ کردستان؛ آشی خوش طعم و بی نظیر

طرز تهیه آش دوغ کردستان؛ آشی خوش طعم و بی نظیر

از جمله آش های محلی کردستان که طرفداران زیادی دارد و سرو آن در فصل سرما خالی از لطف نیست، آش دوغ کردستان است. مواد اصلی در این آش لذیذ همانند سایر آش دوغ شهرهای مختلف دوغ، سبزی و برنج است که در کمترین زمان ممکن می توان آن را در منزل تهیه کرد و از طعم آن لذت...

6 شهریور 1400
طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی

طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی

این غذا بر خلاف اسمش که ممکن است سخت به نظر بیاید، بسیار ساده و سریع درست می گردد. در ایران به این غذا بادمجان شکم پر گفته شده و ترک های استانبول و البته ترک های عزیز تبریز به آن بادمجان شکم پاره یا کارنیاریک یا قارنی یاریخ می گویند؛ اما هر چه که هست بسیار...

6 شهریور 1400
طرز تهیه لواشک زغال اخته خانگی ترش و خوشمزه

طرز تهیه لواشک زغال اخته خانگی ترش و خوشمزه

لواشک زغال اخته یکی دیگر از انواع لواشک خانگی است که با آن رنگ و لعابی که دارد بدجور دلربایی می نماید! به خصوص اگر عاشق تنقلات سالم و خوشمزه خانگی باشید. پس در این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه این لواشک را با تمام فوت فن هایش برایتان بگوییم.

6 شهریور 1400
12 نوع ماسک کیوی همه کاره و معجزه گر برای پوست

12 نوع ماسک کیوی همه کاره و معجزه گر برای پوست

ماسک کیوی یکی از ماسک های طبیعی و خانگی است که دارای خواص فوق العاده ای است و به دلیل داشتن ویتامین هایی، چون E و C، منجر به کلاژن سازی پوست شده و پوست را شاداب و جوان نگه می دارد. به همین منظور در ادامه ماسک های مختلف کیوی با ترکیب های متفاوت و همچنین خواص...

6 شهریور 1400
طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه

طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه

کباب مرغ از غذا هایی است که بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوع دیگری از این کباب را بیان کنیم.

6 شهریور 1400
معرفی بهترین کافه های استانبول برای نوشیدن قهوه ترک

معرفی بهترین کافه های استانبول برای نوشیدن قهوه ترک

بهترین کافه های استانبول و نوشیدن قهوه ترک در آن ها یکی از جاذبه هایی اصلی شهر می باشد و جالب است بدانید این طعم بیادماندنی در میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است. می توان قهوه ترک را همه جای جهان پیدا کرد اما نحوه دم کردن و سرو خاص آن در استانبول کاملا...

1 شهریور 1400
طرز تهیه 13 نوشابه و نوشیدنی خانگی انرژی زا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

طرز تهیه 13 نوشابه و نوشیدنی خانگی انرژی زا برای تقویت سیستم ایمنی بدن

نوشابه انرژی زا و نوشیدنی های انرژی زا مثل سوخت موشک عمل می کنند. این در حالی است که می توانید خودتان این نوشیدنی های انرژی زا را در خانه تهیه کنید تا از شر مقادیر بالای قند و کافئینی که معمولا در نوشابه های بازاری انرژی زا وجود دارد در امان باشید. از سوی...

1 شهریور 1400
چطور شیرینی بامیه درست کنیم؟

چطور شیرینی بامیه درست کنیم؟

در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ، طرز تهیه بامیه و شربت بار را آموزش می دهیم. شیرینی بامیه یکی از محبوب ترین شیرینی ها در ایران است که همیشه در کنار زولبیا و گوش فیل در سفره افطار ماه رمضان دیده می شود. شربت بار هم همان شیره یا شهدی است که...

1 شهریور 1400
2 طرز تهیه دسر فرانسوی کرم بروله وانیلی بدون فر و در فر

2 طرز تهیه دسر فرانسوی کرم بروله وانیلی بدون فر و در فر

22 جولای (1 مرداد) روز جهانی دسر کرم بروله است. کرم بروله که فرانسوی ها به آن دسر کرم سوخته هم می گویند از جمله دسرهای خامه ای قدیمی فرانسوی است که در سال های اخیر در ایران هم بسیار محبوب شده است. طعم کلاسیک کرم بروله وانیلی است اما بنا به سلیقه می توانید از...

1 شهریور 1400
2 طرز تهیه تاس کباب مجلسی با گوشت یا مرغ

2 طرز تهیه تاس کباب مجلسی با گوشت یا مرغ

تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می شود. در گذشته مادربزرگ ها با آگاهی از خواص تغذیه ای بی نظیرش حداقل هفته ای یک بار بساط درست کردن تاس کباب را به پا می کردند. می دانستید اصلا تاس کباب قاجاری یکی از...

25 مرداد 1400
تعداد: (150)