آشپزی
طرز تهیه پای هلوی خوشمزه
در گزارش زیر طرز تهیه پای هلو را به شما آموزش می دهیم.
طرز تهیه خمیر پیراشکی خیلی ساده و سریع
پیراشکی از جمله خوراکی هایی هست که همه جوره میشه روش حساب کرد. هم به عنوان یک پیش غذای عالی برای مهمانی ها و هم به عنوان یک عصرونه خوشمزه و یا حتی یک وعده اصلی خودمونی. از نکته های خیلی مهم پیراشکی هم خمیرش هست. دستور های خیلی زیادی برای خمیر پیراشکی هست...
طرز تهیه 3 نوشیدنی کارامل ماکیاتو، لاته ماکیاتو و کافه ماکیاتو
کافه ماکیاتو یا اسپرسو ماکیاتو یک نوشیدنی قهوه ایتالیایی بر پایه نوشیدنی اسپرسو است. اگر دقیق تر بخواهیم بگوییم یک شات اسپرسو با 2 قاشق غذاخوری شیر و کمی هم فوم شیر. ایتالیایی ها به قهوه می گویند کافه و ماکیاتو هم به معنای نشان دار یا خال دار کردن و لکه...
طرز تهیه بستنی زغالی خانگی
بستنی زغالی چیست و چگونه تهیه می شود؟ بستنی زغالی نسل جدیدی از بستنی است که از طعم دهنده زغال چوب گیاهی استفاده می شود وبستنی طعم و مزه خاصی پیدا می کند. این روزها شاهد ورود بستنی سیاه رنگ با تزئین دراژه های رنگی در شهرها هستیم که به بستنی زغالی شهره است....
طرز تهیه کامل شیرینی پفکی گردویی
شیرنی پفکی گردویی از اون شیرینی هاست که با همه ساده بودنش خیلی طرفدار داره. مثلاً خود من وقتی این شیرینی جلوم باشه اصلاً متوجه نمیشم که کی تموم شد! شاید دلیلش همین سبک بودن و ترد بودنش همراه با مزه گردو باشه. یک خوبی فوق العاده اش هم اینه که ما با دو تا زرده...
طرز تهیه سوپ شلغم و قارچ خوشمزه، مقوی و درجه یک!
با شروع شدن فصل سرما، استفاده از چه گیاهان و خوراکی هایی برای جلوگیری از ابتلا به سرما خوردگی و درمان آن مفید است؟ قطعا شلغم رتبه نخست را در دست دارد! از این رو در مطالب قبلی سوپ شلغم مرغ، سوپ شلغم و پیاز، آش شلغم و شلغم پلو را ارائه دادیم و در این مطلب طرز...
طرز تهیه مربای زردآلو از زردآلوی تازه و خشک (قیسی)
تهیه مربا از انواع میوه های خوشمزه تابستانی بسیار متنوع بوده و معمولا با داشتن کمی شکر و میوه به راحتی می توان مرباها را تهیه کرد. زردآلو یکی از خوشمزه ترین میوه های فصل تابستان است که معمولا 2 یا 3 نوع آن در بازار یافت می شود. یکی از انواع آن شکر پاره است...
خورشت هویج تبریزی
خورش هویج اصالتا متعلق به شهر تبریز است و با نام های خورشت هویج ترکی و خورشت هویج تبریزی نیز شناخته می گردد.
کاربرد شیر گیاهی در آشپزی وگان
آیا با جایگزین کردن شیر گیاهی به جای شیرلبنی، در دستورالعمل آشپزی تغییراتی ایجاد می گردد؟ آیا کاربرد شیر گیاهی در آشپزی وگان با کاربرد شیرلبنی فرق دارد؟ جواب کوتاه این است: بله. وگان ها، بسیاری از گیاهخوران و افرادی که به علت حساسیت به شیرلبنی از شیرهای...
طرز تهیه انواع سالاد پیازچه ، روشی برای قالبی کردن آن
طرز تهیه انواع سالاد پیازچه خوشمزه و مجلسی، سالاد پیازچه، نمونه پیشرفته ای از سالاد اولویه است. در این مطلب طرز تهیه انواع سالاد پیاز چه و روش قالبی کردن ان را برای شما عزیزان آموزش داده ایم
طرز تهیه آش دوغ کردستان؛ آشی خوش طعم و بی نظیر
از جمله آش های محلی کردستان که طرفداران زیادی دارد و سرو آن در فصل سرما خالی از لطف نیست، آش دوغ کردستان است. مواد اصلی در این آش لذیذ همانند سایر آش دوغ شهرهای مختلف دوغ، سبزی و برنج است که در کمترین زمان ممکن می توان آن را در منزل تهیه کرد و از طعم آن لذت...
طرز تهیه بادمجان شکم پاره (شکم پر) یا قارنی یاریخ ترکی
این غذا بر خلاف اسمش که ممکن است سخت به نظر بیاید، بسیار ساده و سریع درست می گردد. در ایران به این غذا بادمجان شکم پر گفته شده و ترک های استانبول و البته ترک های عزیز تبریز به آن بادمجان شکم پاره یا کارنیاریک یا قارنی یاریخ می گویند؛ اما هر چه که هست بسیار...
طرز تهیه لواشک زغال اخته خانگی ترش و خوشمزه
لواشک زغال اخته یکی دیگر از انواع لواشک خانگی است که با آن رنگ و لعابی که دارد بدجور دلربایی می نماید! به خصوص اگر عاشق تنقلات سالم و خوشمزه خانگی باشید. پس در این مطلب با ما همراه شوید تا طرز تهیه این لواشک را با تمام فوت فن هایش برایتان بگوییم.
12 نوع ماسک کیوی همه کاره و معجزه گر برای پوست
ماسک کیوی یکی از ماسک های طبیعی و خانگی است که دارای خواص فوق العاده ای است و به دلیل داشتن ویتامین هایی، چون E و C، منجر به کلاژن سازی پوست شده و پوست را شاداب و جوان نگه می دارد. به همین منظور در ادامه ماسک های مختلف کیوی با ترکیب های متفاوت و همچنین خواص...
طرز تهیه مرغ سیخی ترکیه
کباب مرغ از غذا هایی است که بسیار خوشمزه است و طرفداران زیادی دارد. در این مطلب می خواهیم طرز تهیه نوع دیگری از این کباب را بیان کنیم.
معرفی بهترین کافه های استانبول برای نوشیدن قهوه ترک
بهترین کافه های استانبول و نوشیدن قهوه ترک در آن ها یکی از جاذبه هایی اصلی شهر می باشد و جالب است بدانید این طعم بیادماندنی در میراث جهانی یونسکو نیز به ثبت رسیده است. می توان قهوه ترک را همه جای جهان پیدا کرد اما نحوه دم کردن و سرو خاص آن در استانبول کاملا...
طرز تهیه 13 نوشابه و نوشیدنی خانگی انرژی زا برای تقویت سیستم ایمنی بدن
نوشابه انرژی زا و نوشیدنی های انرژی زا مثل سوخت موشک عمل می کنند. این در حالی است که می توانید خودتان این نوشیدنی های انرژی زا را در خانه تهیه کنید تا از شر مقادیر بالای قند و کافئینی که معمولا در نوشابه های بازاری انرژی زا وجود دارد در امان باشید. از سوی...
چطور شیرینی بامیه درست کنیم؟
در این قسمت از آموزش آشپزی تصویری خبرنگاران مگ، طرز تهیه بامیه و شربت بار را آموزش می دهیم. شیرینی بامیه یکی از محبوب ترین شیرینی ها در ایران است که همیشه در کنار زولبیا و گوش فیل در سفره افطار ماه رمضان دیده می شود. شربت بار هم همان شیره یا شهدی است که...
2 طرز تهیه دسر فرانسوی کرم بروله وانیلی بدون فر و در فر
22 جولای (1 مرداد) روز جهانی دسر کرم بروله است. کرم بروله که فرانسوی ها به آن دسر کرم سوخته هم می گویند از جمله دسرهای خامه ای قدیمی فرانسوی است که در سال های اخیر در ایران هم بسیار محبوب شده است. طعم کلاسیک کرم بروله وانیلی است اما بنا به سلیقه می توانید از...
2 طرز تهیه تاس کباب مجلسی با گوشت یا مرغ
تاس کباب یک غذای ایرانی اصیل و خوشمزه است که البته در کشورهای دیگر هم به اشکال مختلف طبخ می شود. در گذشته مادربزرگ ها با آگاهی از خواص تغذیه ای بی نظیرش حداقل هفته ای یک بار بساط درست کردن تاس کباب را به پا می کردند. می دانستید اصلا تاس کباب قاجاری یکی از...